Kunstenaar Carlo de Vries

Carlo de Vries is geboren op 17 juli 1971 te Apeldoorn en had al op jonge leeftijd als favoriete bezigheid tekenen. Vooral auto's en dieren waren vaak het onderwerp van zijn inspiratie en creaties. De creativiteit heeft hij zeker niet van een vreemde. Beide ouders hebben het schilderen in de vingers en ook aan creativiteit geen gebrek. 

 

Het heeft even geduurd voordat Carlo na zijn kindertijd de creativiteit heeft kunnen inpassen in het dagelijkes leven. Na diverse administrative opleidingen en daaruit voortvloeiende kantoorbanen, bekende hij uiteindelijk kleur en gaf toe dat zijn passie meer bij het creatieve beroep lag. Fotograferen bleef een hobby en ook het ontwerpen van posters en logo's.

Zo af en toe een ontwerpwedstrijd en niet te vergeten 'tekenen en schilderen'.

 

Sinds 2001 is Carlo intensiever gaan schilderen. En gelukkig maar! Voorzichtig begonnen met acrylverf op papier en vervolgens op doek. Naarmate de tijd vorderde, kwam ook de durf om groter te gaan werken. De stijl heeft echter vanaf het begin min of meer vastgestaan: "Fantasievol" en "Kleurrijk" met een knipoog naar humor. Zogenaamde 'Gedachtekronkels" die via zijn penseel het doek bereiken, met als terugkerend thema: "Dierfiguren". Daarnaastis Carlo coördinator bij het kunstenaarscollectief "Art Blanche"

en onderneemt hij samen met zijn oude schoolgenoot een internetwinkel onder de naam "Carloart". www.carloart.nl. Op deze website is het mogelijk om een afdruk op canvas

aan te schaffen. 

 

Carlo de Vries