Kunstenaar Ingrid van der Veken

 

Mijn naam is Ingrid Van der Veken, ik ben geboren in het Belgische Mechelen. Ik woon al 12 jaar in Nederland, en wel in Apeldoorn. Ik heb een leuk gezin, maar ik ben de meest creatieve geest van het gezin. Ik schilder nu ongeveer 3 jaar en ben mezelf nog volop aan het ontwikkelen.

 

Ik hou van diversiteit en vind het heel leuk om deel te nemen aan plaatselijke exposities. Ik schilder met acrylverf op canvasdoek of op houten planelen. Mijn werk is gevarieerd modern, abstract of figuratief, maar ben ook liefhebster van de Grootmeesters, graag bewonder ik hun werk in de vele prachtige musea.

 

In mijn werken verwerk ik graag brons, zilver en goudverf. Het liefst schilder ik op 3-D doek en met voorkeur grote doeken. Ik schilder met penselen, spatels, en ook gebruik ik sponsjes etc. Graag maak ik gebruik van gerecycleerde materialen, zo denk ik aan onze mooie natuur, een bron van inspiratie. Daarom, hou onze mooie natuur schoon.

 

Maar ik hou ook van een uitdaging, in de zin van een thema of doek op verzoek.Wees creatief is mijn motto, en geniet van al het mooie om je heen. Mijn mailadres is: ingridvdveken@kpnplanet.nl.

 

 

Ingrid van der Veken