top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverartblanche8

"De Woeste Hoeve en Loenermark"


5 maart 2014, Wandeling "De Woeste Hoeve en Loenermark"

Na een lekkere bak koffie op pad gegaan richting de Woeste Hoeve voor een korte tussenstop. Mee waren, Enno, Karim, Jaqueline, Bert en Carlo. Een select gezelschap dus.

Het was heerlijk weer en na even rond gekeken te hebben bij De Woeste Hoeve, besloten weeven een half uurtje te gaan wandelen achter de Hoeve. Op een klein terrein, temidden van het bos, stond een woonwagen met een totempaal en nog meer kunstzinnige objecten. Een mooi moment om een paar foto's te schieten.

Vervolgens vertrokken we richting De Loener Mark. Even een geschikte parkeerplaats gezocht van waaruit je mooie wandelingen kon maken en daarna, vol goede moed en zin, de wandeling gestart.Het was een zeer afwisselende route, door bos en over heide. Op een groot, open grasveld, waar de schapen graasden, pauseerden we even en genoten van de natuur en van een heerlijk zonnetje.

We zouden een kilometer of 5 gaan wandelen, maar het werden er meer. Bert had nog een afspraak, dus die maakte zich een heel klein beetje druk of we wel op tijd terug zouden zijn, maar dat bleek geen probleem te zijn.

Het was een super mooie en relaxte wandeling.geen bijzonderheden.

Carlo

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page