Zoeken
  • artblanche8

Art Blanche Apeldoorn nieuwe website!


Art Blanche Apeldoorn is een nieuwe website rijker!

Enige tijd geleden kregen we bezoek van René. Kunstminnend als hij is, kwam hij af en toe Karim bezoeken en kunstzinnigheid opsnuiven bij Art Blanche.

René bleek naast geïnteresseerd te zijn in kunst, ook een enthousiast en creatief websitebouwer te zijn.

Door zijn ervaring met o.a. het bouwen van de website ElbregScheeleArt, wist hij ons te enthousiasmeren, tot een nieuwe, spannende en professionele Art Blanche website.

Wat volgde was een intensieve samenwerking tussen Jan Willem en René, waar af en toe een kleine taak was weggelegd voor Niels en Carlo. Over de lay-out werd gebakkeleid, over de teksten en het kleurgebruik, over alle andere bijkomende zaken die horen bij het bouwen van een website. Aangezien het ook een mooi visitekaartje is voor de kunstenaars van Art Blanche, werd van hen gevraagd om een wervend stukje tekst te schrijven over zichzelf, vergezeld door een speelse portretfoto.

Voor Iedere kunstenaar werd zo een aparte map gecreëerd om de gemaakte kunst te showen. Hoewel de nieuwe site door onze eigen inbreng spannend en levendig gehouden moet worden, is het gelukt om een hele sprankelende en interactieve website te bouwen waar we trots op kunnen zijn. Een flexibel platform waarmee we laten zien wie we zijn, waar we voor staan en wat we allemaal ondernemen.

Woensdag 16 april wordt de website www.artblancheapeldoorn.com feestelijk gelanceerd. Hierbij zal een korte uitleg gegeven worden over de website en zullen er hapjes en drankjes zijn om het feestje compleet te maken.

O ja, een nieuwe website is pas een fris nieuw begin van actie, blog, foto's en veel kunst.

Carlo de Vries

Medewerkers Art Blanche

#website #artblancheapeldoorn #live #kunstenaars

2 keer bekeken0 reacties

OPENINGTIJDEN

Art Blanche medewerkers zijn van maandag t/m donderdag beschikbaar voor informatie, afspraak of een bezoek op onze locatie in Apeldoorn.

ADRES

Stichting Art Blanche

Condorweg 8
7332 AC Apeldoorn

SOCIAL MEDIA

  • Facebook Metallic
  • Twitter Metallic
  • Google+ Metallic
  • YouTube Metallic

Maandag  t/m Donderdag

Van 11:00 tot 17:00

Tel.  055 8795506

M.   06 46397685

E.    artblanche@hotmail.com

KUNSTENAARS ART BLANCHE

Carlo de Vries - Jacqueline Buis - Wim Meekers - Margreet Omvlee - Jacob de Bruin Vincenzo Del Sangro - Miranda Storm - Roland Oortwijn - Carolien Bonekamp

Janke Hoekstra-Scholten Betsy BuwaldaMenno Wierda - Dano Ritsma

Ilona de Bie - Henk Vriezekolk - Wilma Paulussen - Maaike

Jan MoesbergenJustin Zeebregts - Margreet Bos - Marius - Martin Hamerling - Esther van den Bos - Ester Wolbrink

 

MEDEWERKERS ART BLANCHE

Carlo de Vries | Heleen Mulderij | Janke Hoekstra-Scholten

Contact

© by Art Blanche 2015