Zoeken
  • artblanche8

Uitje Ootmarsum 17 april 2014 met Art Blanche kunstenaars


Ootmarsum woensdag 17 april 2014

Onze kunstzinnige geest had weer een nieuwe prikkeling nodig en zodoende kwam het animatie-team van Art Blanche met een nieuw leuk uitstapje. Deze keer een rustiek, artistiek en sfeervol plaatsje, Ootmarsum, nabij Almelo.

Rond 10 uur verzamelden we bij het pand van Art Blanche, na de gebruikelijke opstart en een uitgebreid koffie-half uurtje/uurtje bij het home-front, stapten we de auto's in om naar Ootmarsum te vertrekken. Daar eenmaal aangekomen zwierven we door de straatjes en bezochten we een groot aantal ateliers.

Na de culturele ochtend, zochten we een fijn terras waar we van de gelegenheid gebruik maakten om een bakkie leut en een stel ove(n)rheerlijke tosti's te nuttigen.

Na een rustpauze en volle maag vervolgden we onze weg langs de ateliers de we nog niet hadden gezien. Uiteindelijk daalden we neer op een bijzonder zonnig terras voor een heerlijk koud biertje. We hadden het over de meest uiteenlopende kunst, we keken mensen na die langs kwamen en genoten van het mooie weer. Uiteindelijk keerden we weer langzaam huiswaarts. Kunstzinnig voldaan....

Niels

#ootmarsum #kunst #artblanche

1 keer bekeken

OPENINGTIJDEN

Art Blanche medewerkers zijn van maandag t/m donderdag beschikbaar voor informatie, afspraak of een bezoek op onze locatie in Apeldoorn.

ADRES

Stichting Art Blanche

Condorweg 8
7332 AC Apeldoorn

SOCIAL MEDIA

  • Facebook Metallic
  • Twitter Metallic
  • Google+ Metallic
  • YouTube Metallic

Maandag  t/m Donderdag

Van 11:00 tot 17:00

Tel.  055 8795506

M.   06 46397685

E.    artblanche@hotmail.com

KUNSTENAARS ART BLANCHE

Carlo de Vries - Jacqueline Buis - Wim Meekers - Margreet Omvlee - Jacob de Bruin Vincenzo Del Sangro - Miranda Storm - Roland Oortwijn - Carolien Bonekamp

Janke Hoekstra-Scholten Betsy BuwaldaMenno Wierda - Dano Ritsma

Ilona de BieChristine KuipersHenk Vriezekolk - Wilma Paulussen - Maaike

Jan MoesbergenJustin Zeebregts - Margreet Bos

 

MEDEWERKERS ART BLANCHE

Carlo de Vries |  JanWillem Rutgers | Heleen Mulderij | Claudia

Contact

© by Art Blanche 2015