top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverartblanche8

Filmavond ''Law Abiding Citizen'' 28-4-2014


In eerste instantie stond de film ''Big Fish'' in de planning. Omdat ik de filmavond organiseerde had ik een aantal films meegenomen. Big Fish was door menigeen al bekeken, dus na een aantal keuringen van mijn dvd's is het uiteindelijk ''Law Abiding Citizen'' geworden. Een actie-thriller met in de hoofdrol Gerard Butler. De chips, chocolade borrelnoten en frisdrank stonden klaar. Iedereen had zin in de film.

De film ging over een man die zijn vrouw en kind verloren was aan brute moordenaars. Door justitie/politie die te kort kwam en het falende rechtssysteem nam hij het recht in eigen handen. Op de moordenaars van zijn vrouw en dochter werd bruut wraak genomen. Daar begon de film pas. Rechters, politiemensen, celgenoten (want hij werd opgepakt voor het doden van de moordenaars) moesten het allemaal ontgelden. De clue van de film was dan ook: Hoe hou je iemand tegen die al opgesloten zit?

De film was leuk, maar spannend. Gemengde reacties aan het einde van de film; het was heftig.... tot best wel een goede film. Al met al een geslaagde filmavond.

Niels

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page