Zoeken
  • artblanche8

Filmavond ''Law Abiding Citizen'' 28-4-2014


In eerste instantie stond de film ''Big Fish'' in de planning. Omdat ik de filmavond organiseerde had ik een aantal films meegenomen. Big Fish was door menigeen al bekeken, dus na een aantal keuringen van mijn dvd's is het uiteindelijk ''Law Abiding Citizen'' geworden. Een actie-thriller met in de hoofdrol Gerard Butler. De chips, chocolade borrelnoten en frisdrank stonden klaar. Iedereen had zin in de film.

De film ging over een man die zijn vrouw en kind verloren was aan brute moordenaars. Door justitie/politie die te kort kwam en het falende rechtssysteem nam hij het recht in eigen handen. Op de moordenaars van zijn vrouw en dochter werd bruut wraak genomen. Daar begon de film pas. Rechters, politiemensen, celgenoten (want hij werd opgepakt voor het doden van de moordenaars) moesten het allemaal ontgelden. De clue van de film was dan ook: Hoe hou je iemand tegen die al opgesloten zit?

De film was leuk, maar spannend. Gemengde reacties aan het einde van de film; het was heftig.... tot best wel een goede film. Al met al een geslaagde filmavond.

Niels

#gerardbutler #actie #thriller #gezelligheid #filmavond

4 keer bekeken0 reacties

OPENINGTIJDEN

Art Blanche medewerkers zijn van maandag t/m donderdag beschikbaar voor informatie, afspraak of een bezoek op onze locatie in Apeldoorn.

ADRES

Stichting Art Blanche

Condorweg 8
7332 AC Apeldoorn

SOCIAL MEDIA

  • Facebook Metallic
  • Twitter Metallic
  • Google+ Metallic
  • YouTube Metallic

Maandag  t/m Donderdag

Van 11:00 tot 17:00

Tel.  055 8795506

M.   06 46397685

E.    artblanche@hotmail.com

KUNSTENAARS ART BLANCHE

Carlo de Vries - Jacqueline Buis - Wim Meekers - Margreet Omvlee - Jacob de Bruin Vincenzo Del Sangro - Miranda Storm - Roland Oortwijn - Carolien Bonekamp

Janke Hoekstra-Scholten Betsy BuwaldaMenno Wierda - Dano Ritsma

Ilona de Bie - Henk Vriezekolk - Wilma Paulussen - Maaike

Jan MoesbergenJustin Zeebregts - Margreet Bos - Marius - Martin Hamerling - Esther van den Bos - Ester Wolbrink

 

MEDEWERKERS ART BLANCHE

Carlo de Vries | Heleen Mulderij | Janke Hoekstra-Scholten

Contact

© by Art Blanche 2015