top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverartblanche8

Verslag vakantie Art Blanche Volendam 2 t/m 6 juni 2014


Kort verslag vakantie naar Volendam met kunstenaars/vrijwilligers Art Blanche

Maandag 2 juni was het grote moment daar, huisje geboekt, koffers gepakt, op naar Volendam met 5 man. Eenmaal daar, het huisje goed verkent; sauna, riante keuken, eendenvijver. Niels opperde om de eerste dag te koken, zo geschiedde, heerlijke spaghetti met verse kruiden. 's Avonds nog even een fietstocht gemaakt en de omgeving verkent.

De volgende dag een fietstocht naar het rustieke Monnickendam, daar hebben we een terrasje gepakt. Daarna door naar Marken, met de fiets over de Dijk, aan de vis.

Dag 3: Volendam verkend, Bn'er Kees Tol gespot en gevraagd voor een selfie (o.a. bekend van de palingsoap en Wie is de Mol), boodschappen gedaan voor de BBQ 's avonds. Helaas viel het weer voor de BBQ tegen, met bakken kwam het uit de lucht. Gelukkig vonden we een oplossing, daarna heerlijk aan de zelfgemaakte salade gezeten en het verse vlees.

De dag voor vertrek 's ochtends de eenden gevoerd (in de achtertuin), ze ontbeten gewoon mee met ons. Na ontbijt richting Hoorn vertrokken, geluncht op een lokaal terras. Niels en Carlo hebben het prachtige Westfries museum bezocht, terwijl de rest de stad verkende.

De allerlaatste dag vroeg opgestaan, flink huisgehouden (schoongemaakt) en terug naar Apeldoorn vertrokken. Vincenzo had bij ons terugkomst een verrassing in petto, een heerlijke lunch voorbereid. Daarna ging iedereen vreselijk moe, maar voldaan van een leuke week, huiswaarts.

Niels

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page