top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverartblanche8

EXPOSITIE Art Blanche RAALTE 10 T/M 27 JULI 2014


Beste geïnteresseerden, vrienden, kunstenaars en belangstellenden!

Art Blanche gaat deze maand, donderdag 10 t/m zondag 27 juli exposeren in de huishoudschool in Raalte, waar Gerard te Wierik ook zijn atelier heeft. De toegang is gratis. We hebben diverse kunstwerk...en van onze fanatieke, creatieve kunstenaars hangen. Onze expositie dagen zijn:

Donderdag t/m Zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Let op! Maandag t/m woensdag is de expositie ruimte (het gedeelte van Art Blanche) gesloten. Hieronder de link naar de expositie met de adresgegevens erbij. Hopelijk komen jullie in grote getale! Komt dat zien!

Voor alle overige informatie bezoek onze nieuwe website;

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page