top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverartblanche8

Tekencursus Art Blanche


Tekencursus Art Blanche

Op algemeen verzoek van vele deelnemers is er door de kantoorpieven van Art Blanche een tekencursus in elkaar geknutseld.

De eerste cursusdag op donderdag 23 oktober 2014 ging over portrettekenen. Er werd er uitgelegd dmv filmpjes hoe de basispricipes zijn van de verhoudingen van hoofd en gezicht, en de vormen van de diverse onderdelen van het gezicht.

Daarna mocht iedereen de geleerde theorie in de praktijk brengen. Dit was leuk om te doen. Om een gezicht te maken is door de verhoudingregeltjes een stuk makkelijker, maar de verfijningen vragen nog veel oefening.

De dag is goed bevallen, en er is afgesproken om 1 x per maand een cursusdag te houden, steeds op donderdag.

FOTOS

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page