top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverartblanche8

Wandeling in Beekbergen 6 november 2014


We gingen wat later weg dan gepland. Er hadden zich 5 deelnemers aangemeld voor de wandeling. De mensen waren enthousiast want het was al een tijd geleden dat we een stuk in de natuur hadden gewandeld.

Het plan was om richting Beekbergen te rijden en daar ergens de auto te parkeren. Zo gezegd zo gedaan. Met goede zin parkeerden we de auto's aan de bosrand van Beekbergen. De tocht begon en we praatten wat af, sommigen rookten een peuk of een sigaar en we stapten ontspannen door. Af en toe een grap tussendoor en de frisse boslucht deed ons goed. Het was genieten van de kleurrijke herfstkleuren in de bladeren en bomen. Af en toe tjerpte een vogel in de verte, waaide de wind als een langzame roetsch..... door het stille bos.

Toen we terug kwamen bij de auto reden we terug door een aantal kleine dorpen in de buurt. Een geslaagde dag met gezellige mensen in een natuurlijke omgeving.

Niels

10672400_795423950519371_7496696597456491076_n.jpg
2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page