top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverartblanche8

Creatief met thema


In afwachting van de volgende workshop die we via Art blanche doen had ik bedacht om een middagje creatief met thema te doen. Dit is geen workshop maar toch je bent samen leuk bezig. Het idee was simpel. Iedereen die mee heeft gedaan schreef van te voren een algemeen thema op een stukje papier. Deze hebben we in een bak gegooid en daarna is er 1 thema eruit getrokken. Hiermee is iedereen aan de slag gegaan. We waren met zijn vieren en het thema was Fantasie. Er zijn leuke dingen uitgekomen hoewel geen van allen klaar waren met de werken heeft Carlo er toch tussentijdse foto's van genomen. Carlo heeft vooral met Aquarel gewerkt, Jan-Willem met Acryl en Sabine en ik met pastel krijt. De volgende keer doen we weer iets met een andere opzet.

Groetjes, Claudia


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page