top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverartblanche8

Papierkunst Studio 28 en CODA museum


1 oktober 2015 Rond 14.00 uur vertrokken we met vijf personen richting Studio 28 . Jan Willem was reeds aanwezig. Daar werden we hartelijk ontvangen door de eigenaar van Dok 12 tevens eigenaar van studio 28. We troffen daar een bonte verzameling van de meest uiteenlopende papierkunst. Daarna gingen we naar Coda, deze tentoonstelling was nog vetter en er stond zelfs een motor uit de film Easy Rider, helemaal op schaal nagemaakt. Ook papierkunst die zeer klein was. Ik ben benieuwd naar de workshop die we krijgen van Miranda Storm. Kort gezegd, het was weer een zeer enerverende en leerzame dag.

Sfeerimpressie:

#artblanche #codaapeldoorn #uitje #kunstenaars

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page