Zoeken
  • artblanche8

Cultuur bij je buur festival 2016


Dit jaar hebben we ons opgegeven voor het cultuur bij je buur festival. Dit is een festival waarbij iedereen zich kan opgeven als muzikant of als podium. Wij hebben ons als podium opgegeven, de talenten bij art Blanche liggen meer in de beeldende kunst hoek. Onze grote ruimte is daarentegen zeer geschikt voor een muzikaal optreden.

Via de website van de organisatie kon er contact gelegd worden tussen artiest en podium. We hebben zelf een aantal artiesten uitgezocht, en vervolgens contact gelegd. Twee artiesten hebben toegezegd: singer-songwriter Sophie van Bree en coverband Jemilo.

Een lid van Jemilo is eerst nog even langsgekomen, om de locatie te bekijken.

De weken voorafgaand aan dit gebeuren hebben we met z'n allen besteed om de boel in te richten, een barretje te versieren en natuurlijk om het evenement te promoten.

Onze buurman van Toriel wilde deze dagen wel de catering verzorgen, in de vorm van gefrituurde snacks.

Van de onlangs op ons terrein gevestigde festiviteitenmateriaal-uitleen hebben we stoelen, tafels en een partytent geleend. Die bleken niet echt nodig, een grote drukte was het niet en het weer was niet uitnodigend om buiten te zitten.

Op de eerste dag, zaterdag 16 april kwam Sophie van Bree. Zij deed een soloact, zingen met een gitaar. Er kwamen een aantal vrienden van haar kijken, en ook van onze kant was er enige belangstelling. De voorstelling was vooral intiem en kleinschalig. Echte luistermuziek, door Sophie zelf geschreven.

Op dag twee was het optreden van Jemilo. Dit was wat feestelijker en swingender. Ook meezingbaar, want het waren allemaal covers die gespeeld werden. De zangeres zorgde ook voor interactie met het publiek. Ook nu was het niet erg druk, maar er was meer volk dan de vorige dag. De bardames hebben zelfs nog een paar frisdrankjes verkocht.


0 keer bekeken

OPENINGTIJDEN

Art Blanche medewerkers zijn van maandag t/m donderdag beschikbaar voor informatie, afspraak of een bezoek op onze locatie in Apeldoorn.

ADRES

Stichting Art Blanche

Condorweg 8
7332 AC Apeldoorn

SOCIAL MEDIA

  • Facebook Metallic
  • Twitter Metallic
  • Google+ Metallic
  • YouTube Metallic

Maandag  t/m Donderdag

Van 11:00 tot 17:00

Tel.  055 8795506

M.   06 46397685

E.    artblanche@hotmail.com

KUNSTENAARS ART BLANCHE

Carlo de Vries - Jacqueline Buis - Wim Meekers - Margreet Omvlee - Jacob de Bruin Vincenzo Del Sangro - Miranda Storm - Roland Oortwijn - Carolien Bonekamp

Janke Hoekstra-Scholten Betsy BuwaldaMenno Wierda - Dano Ritsma

Ilona de BieChristine KuipersHenk Vriezekolk - Wilma Paulussen - Maaike

Jan MoesbergenJustin Zeebregts - Margreet Bos

 

MEDEWERKERS ART BLANCHE

Carlo de Vries |  JanWillem Rutgers | Heleen Mulderij | Claudia

Contact

© by Art Blanche 2015