top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverartblanche8

50 jaar De Klup


In verband met het 50 jarig bestaan van De Klup, een dynamische ontmoetingsplek voor mensen met en zonder beperking in het centrum van Apeldoorn, zijn 25 Apeldoornse kunstenaars gekoppeld aan 25 van hun deelnemers.

Ook Carlo is hier voor uitgenodigd.

Het bezoek van kunstenaar Carlo de Vries (directeur) van Art Blanche Kunstenaarscollectief aan Ramon is j.l maandag 20 februari, wel heel vriendschappelijk verlopen.Eerst samen de opdracht voor de expositie van 8 mei bekeken, daarna hadden Ramon en Karin een verrassing voor hem in petto: beiden boden ze hem een tekening van eigen hand aan. Blijkens de foto's is Ramon wel heel erg in sas met z,n schildermaatje.

http://www.apeldoorndirect.nl/stad/de-klup-50-jaar-groot-feest-20170202/


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page