Zoeken
  • artblanche8

bbq 23 juni 2017


Soms komen ideeen voor een activiteit zeer plotseling bovendrijven. Zo ook het idee van een aantal dames binnen Art Blanche om een bbq te houden.

De volgende dag zou het eetfestijn al moeten plaatsvinden, vandaar dat besloten werd om het klein en overzichtelijk te houden. Iedereen die op dat moment aanwezig was of gedurende de dag kwam binnenlopen werd aangesprojken en gevraagd of ze mee wilden eten. Het is sowieso nog de bedoeling om weer een grote jaarlijkse bbq te organiseren, dus dit werd gezien als een extraatje.

Uiteindelijk waren er toch nog 8 mensen bij aanwezig. Onze grote vriendin Carolien had de avond tevoren kippendijtjes gemarineerd en aan stokjes geregen. Jacqueline had heerlijke knoflooksaus gemaakt en Carlo had alle overige boodschappen gedaan.

Het was een relaxt etentje. Vooral ook omdat het zo spontaan tot stand was gekomen. Iedereen vond het erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Na gezamenlijk te hebben afgeruimd keerde iedereen weer huiswaarts. Op naar de grote bbq!


22 keer bekeken0 reacties

OPENINGTIJDEN

Art Blanche medewerkers zijn van maandag t/m donderdag beschikbaar voor informatie, afspraak of een bezoek op onze locatie in Apeldoorn.

ADRES

Stichting Art Blanche

Condorweg 8
7332 AC Apeldoorn

SOCIAL MEDIA

  • Facebook Metallic
  • Twitter Metallic
  • Google+ Metallic
  • YouTube Metallic

Maandag  t/m Donderdag

Van 11:00 tot 17:00

Tel.  055 8795506

M.   06 46397685

E.    artblanche@hotmail.com

KUNSTENAARS ART BLANCHE

Carlo de Vries - Jacqueline Buis - Wim Meekers - Margreet Omvlee - Jacob de Bruin Vincenzo Del Sangro - Miranda Storm - Roland Oortwijn - Carolien Bonekamp

Janke Hoekstra-Scholten Betsy BuwaldaMenno Wierda - Dano Ritsma

Ilona de Bie - Henk Vriezekolk - Wilma Paulussen - Maaike

Jan MoesbergenJustin Zeebregts - Margreet Bos - Marius - Martin Hamerling - Esther van den Bos - Ester Wolbrink

 

MEDEWERKERS ART BLANCHE

Carlo de Vries | Heleen Mulderij | Janke Hoekstra-Scholten

Contact

© by Art Blanche 2015