top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverartblanche8

bbq 23 juni 2017


Soms komen ideeen voor een activiteit zeer plotseling bovendrijven. Zo ook het idee van een aantal dames binnen Art Blanche om een bbq te houden.

De volgende dag zou het eetfestijn al moeten plaatsvinden, vandaar dat besloten werd om het klein en overzichtelijk te houden. Iedereen die op dat moment aanwezig was of gedurende de dag kwam binnenlopen werd aangesprojken en gevraagd of ze mee wilden eten. Het is sowieso nog de bedoeling om weer een grote jaarlijkse bbq te organiseren, dus dit werd gezien als een extraatje.

Uiteindelijk waren er toch nog 8 mensen bij aanwezig. Onze grote vriendin Carolien had de avond tevoren kippendijtjes gemarineerd en aan stokjes geregen. Jacqueline had heerlijke knoflooksaus gemaakt en Carlo had alle overige boodschappen gedaan.

Het was een relaxt etentje. Vooral ook omdat het zo spontaan tot stand was gekomen. Iedereen vond het erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Na gezamenlijk te hebben afgeruimd keerde iedereen weer huiswaarts. Op naar de grote bbq!


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page