top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverartblanche8

Verslag Noord Veluws Museum 6 juli 2016


Donderdag 6 juli was de dag dat we een bezoek brachten aan het noord-veluws-museum in Nunspeet. Een interessant museum, onder de bezielende leiding van Eric Stotijn. We werden vriendelijk verwelkomd door Margot, de conservator van het museum. Zij vertelde onder andere over de kunstkolonie, die daar aan het einde van de 19e eeuw neerstreek. Er hingen veel fraaie portretten, landschappen en schilderijen van De Zuiderzee. Vervolgens hebben we nog een kijkje genomen in de Academie in het aangrenzende gebouw. Een sfeervolle plek, waar de studenten een expositie hadden ingericht.

Op de terugweg nog even een ijsje genuttigd bij de buurman.

Kortom een geslaagde middag.


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page