top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverartblanche8

Filmavond 'Boondock Saints'


Verslag filmavond 17 - 9 – 2018

Aanwezig: Henk, Sigrid, JanWillem, Claudia

Via de groepsapp en de email hebben we, Claudia en JanWillem reclame gemaakt voor de filmavond. Uiteindelijk hebben twee mensen gehoor gegeven.

We hebben de film ‘Boondock Saints’ gekeken.

Een grappige maar ook gewelddadige film over twee jonge mannen die het recht in eigen hand nemen en mensen vermoorden die kwaad doen in de wereld. Mensen in de straat zijn daar vaak blij mee, en noemen de twee heiligen, oftewel saints. Dat gaat een tijd goed, maar de criminele wereld wil van hen af. Als ze uiteindelijk iemand op zich afgestuurd krijgen [ Spoiler Alert! ] die nog gewelddadiger dan zij zou zijn, blijkt dat hun vader te zijn, en gedrieën maken ze het nog bonter. Als je een beetje geweld en schietpartijen niet schuwt, valt er veel te lachen om de film, vooral om de rechercheur die achter ze aan zit.

Als hapjes bij de film waren er snacktomaatjes, die goed in de smaak vielen, komkommer, borrelnootjes, (nep-)wokkels en pinda’s. Frisdrank was gehaald in de vorm van blikjes, om zo aangebroken verpieterende flessen in de koelkast te voorkomen. Alleen was er maar één die frisdrank dronk.

Het was een gezellig en intiem avondje.

JanWillem


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page