top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverartblanche8

Bohemian Rhapsody


Verslag Filmavond bij Vue

Op 4 december 2018

Het was alweer een poosje geleden dat we iets leuks gingen doen met Art Blanche, dus hebben we bedacht om naar de film Bohemian Rhapsody te gaan in de bioscoop.

Dat was een schot in de roos, want er kwam een stormloop van aanmeldingen, en zo kwam het dat we met tien mensen bij de bioscoop aankwamen.

De film gaat over de rockband Queen, waarbij voornamelijk de zanger Freddy Mercury wordt gevolgd. Voor de meesten van ons een nostalgische ervaring, gezien onze leeftijden en de tijd waarin deze film zich afspeelt, de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. Zo nu en dan een kippenvelmoment en van tijd tot tijd vloeide er wat tranen, maar er was ook genoeg te lachen.

Iedereen kwam voldaan uit de film en had het naar de zin gehad. We hebben kort nog even onze ervaringen gedeeld buiten, maar aangezien het etenstijd was, de film was afgelopen om ongeveer 17.15, gingen we al snel ons weegs naar huis.

Al met al een positieve ervaring.


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page