top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverartblanche8

wandeling Het Leesten


7 maart 2019

Helaas ging de, in eerste instantie geplande, activiteit niet door.

We zouden namelijk naar het strand gaan, maar de weersomstandigheden waren zeer ongunstig. Het regende namelijk steeds.

Uiteindelijk besloten we toch, met een klein groepje, naar het bos te gaan voor een wandeling. Een stuk minder ver dan de kust, maar toch fijn om even buiten te zijn. Onderweg kwamen we zeer veel verschillende honden tegen en omdat we de hond van Heleen mee hadden, werd er flink gespeeld en geravot. Af en toe regende het een beetje, maar verder hield het weer zich redelijk goed. Als het mooier weer is, gaan we alsnog naar de zee om lekker uit te waaien.


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page