Zoeken
  • artblanche8

Gezamenlijk doek Koffiecorner


01-06-2019

Deelnemende kunstenaars:

Carlo, Heleen, Roland, Vincenzo, Wim, Christine, Betsy, Jacqueline, Ilona

Activiteit:

Omdat het in het kantoor nogal eens druk is, rondom het koffieapparaat, werd besloten om een aparte hoek in te richten voor de kunstenaars. Hier kan men in de toekomst koffie halen, waardoor er in het kantoor lekker doorgewerkt kan worden. Om deze hoek wat gezelligheid en sfeer mee te geven, werd besloten om een gezamenlijk schilderij te maken, met als thema's: gezelligheid, samen drinken,koffie, thee etc.

Qua doek had Carlo nog een langwerpig exemplaar liggen en als deze in de hoogte werd opgehangen kwam dat mooi uit op de plaats die als koffiecorner dienst ging doen.

We zouden niet een dag plannen waarop iedereen los zou gaan op het doek, maar we plaatsten het doek in de flexruimte en iedereen kon zijn/haar bijdrage leveren wanneer dat uit kwam.

Langzaam maar zeker vorderde het doek en werd het steeds kleurrijker en na een aantal maanden was het doek klaar. Carlo heeft het nog even in een goede laag vernis gezet, zodat mogelijke koffiespetters er makkelijk vanaf te halen zijn in de toekomst.

Het was leuk om samen tot zo'n leuk resultaat te komen. Dit smaakt naar meer. Hopelijk gaan we in de toekomst nog meer gezamenlijke doeken maken. Goed voor de saamhorigheid en leuk voor de aankleding van het pand.


0 keer bekeken

OPENINGTIJDEN

Art Blanche medewerkers zijn van maandag t/m donderdag beschikbaar voor informatie, afspraak of een bezoek op onze locatie in Apeldoorn.

ADRES

Stichting Art Blanche

Condorweg 8
7332 AC Apeldoorn

SOCIAL MEDIA

  • Facebook Metallic
  • Twitter Metallic
  • Google+ Metallic
  • YouTube Metallic

Maandag  t/m Donderdag

Van 11:00 tot 17:00

Tel.  055 8795506

M.   06 46397685

E.    artblanche@hotmail.com

KUNSTENAARS ART BLANCHE

Carlo de Vries - Jacqueline Buis - Wim Meekers - Margreet Omvlee - Jacob de Bruin Vincenzo Del Sangro - Miranda Storm - Roland Oortwijn - Carolien Bonekamp

Janke Hoekstra-Scholten Betsy BuwaldaMenno Wierda - Dano Ritsma

Ilona de BieChristine KuipersHenk Vriezekolk - Wilma Paulussen - Maaike

Jan MoesbergenJustin Zeebregts - Margreet Bos - Marius - Martin Hamerling - Esther van den Bos - Ester Wolbrink

 

MEDEWERKERS ART BLANCHE

Carlo de Vries | Heleen Mulderij | Janke Hoekstra-Scholten

Contact

© by Art Blanche 2015