top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverartblanche8

Gezamenlijk doek Koffiecorner


01-06-2019

Deelnemende kunstenaars:

Carlo, Heleen, Roland, Vincenzo, Wim, Christine, Betsy, Jacqueline, Ilona

Activiteit:

Omdat het in het kantoor nogal eens druk is, rondom het koffieapparaat, werd besloten om een aparte hoek in te richten voor de kunstenaars. Hier kan men in de toekomst koffie halen, waardoor er in het kantoor lekker doorgewerkt kan worden. Om deze hoek wat gezelligheid en sfeer mee te geven, werd besloten om een gezamenlijk schilderij te maken, met als thema's: gezelligheid, samen drinken,koffie, thee etc.

Qua doek had Carlo nog een langwerpig exemplaar liggen en als deze in de hoogte werd opgehangen kwam dat mooi uit op de plaats die als koffiecorner dienst ging doen.

We zouden niet een dag plannen waarop iedereen los zou gaan op het doek, maar we plaatsten het doek in de flexruimte en iedereen kon zijn/haar bijdrage leveren wanneer dat uit kwam.

Langzaam maar zeker vorderde het doek en werd het steeds kleurrijker en na een aantal maanden was het doek klaar. Carlo heeft het nog even in een goede laag vernis gezet, zodat mogelijke koffiespetters er makkelijk vanaf te halen zijn in de toekomst.

Het was leuk om samen tot zo'n leuk resultaat te komen. Dit smaakt naar meer. Hopelijk gaan we in de toekomst nog meer gezamenlijke doeken maken. Goed voor de saamhorigheid en leuk voor de aankleding van het pand.


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page