top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverartblanche8

World cleanup dag 2021

Hoewel we, zowel onder de vlag van Art blanche als privé, vaker zwerfvuil opruimen van de straat, leek het ons leuk om een keer mee te doen met de "World Cleanup Day".

Tijdens deze, jaarlijks terugkomende, opschoondag komen ruim 180 landen in actie voor een schonere omgeving.

Helaas was de animo binnen de groep niet heel groot, maar uiteindelijk waren Roland, Joyce en ik degenen die de klus gingen klaren.

Dit was zeer zeker geen straf, als het gaat om het weer. Het was een stralende dag en na een flinke ronde rond het pand hadden we twee volle vuilniszakken vol zwerfafval van straat verzameld.

Wat ons opviel was, dat er veel blikjes op straat belandden en dat ook rokers dikwijls sigarettenpakjes en plastic wikkels op straat gooien. Foei ! Gemakzucht ten top.

Onderweg kregen we nog een mooi compliment van een dame, die zei dat we toppers waren en dat het goed is dat er mensen zijn die iets positiefs doen voor de samenleving. Zo, die konden we in onze zak steken.

Binnenkort gaan we weer vuil rapen, World cleanup day of niet, want elke keer dat we rond het pand opruimen zamelen we standaard 1 a 2 zakken vuil in.

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page